Τα πιο πρόσφατα

Νέα & Δελτία Τύπου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗΣ

23 Μάρτιος 2018

Ο Δήμος Κόνιτσας πρόκειται να προβεί σε αναγκαστική απαλλοτρίωση ακινήτων σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2882/2001(ΦΕΚ 17/2001) “Κώδικας Αναγκαστικών Απαλλοτριώσεων” και του Ν. 3463/2006 (ΦΕΚ 114/Α) “Κύρωση του Κώδικα Δήμων & Κοινοτήτων”.

Τα ακίνητα που πρόκειται να απαλλοτριωθούν βρίσκονται στην εκτός σχεδίου περιοχή του κάμπου της Κόνιτσας, θέση “Μειντάνια” (αρ. τεμ. 606 & 622) και φαίνονται στα αντίστοιχα κτηματολογικά διαγράμματα και πίνακες που συντάχθηκαν από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κόνιτσας στο πλαίσιο εκπόνησης της μελέτης για την κατασκευή του έργου “Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης Δ.Κ. Κόνιτσας και Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων Δήμου Κόνιτσας Π.Ε. Ιωαννίνων”.

Η απαλλοτρίωση αυτή είναι αναγκαία για την κατασκευή των εγκαταστάσεων της μονάδας επεξεργασία λυμάτων.

Η παρούσα ανακοίνωση θα τοιχοκολληθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου Κόνιτσας, θα αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα αυτού και τέλος θα δημοσιευθεί και σε μία ημερήσια εφημερίδα της έδρας του Ν. Ιωαννίνων.

Καλούνται οι παρακάτω φερόμενοι ιδιοκτήτες των ακινήτων που πρόκειται να απαλλοτριωθούν να λάβουν γνώση και να προβούν σε προσφορά ή υπόδειξη κατάλληλων για το σκοπό της απαλλοτρίωσης ακινήτων  καθώς και για τις περαιτέρω ενέργειές τους.

Φερόμενοι Ιδιοκτήτες:

Αρ. Τεμ  606  Αντίλ Σελίμ (50%)

                    Σέκο Τζιομάλ (50%)

Αρ. Τεμ. 622 Αντίλ Σελίμ (50%)

                    Σέκο Τζιομάλ (50%)

 

Ο Δήμαρχος, Ανδρέας Παπασπύρου

Ε.Δ:

Φ/Έργου

Κατεβάστε το
σε μορφή docx