Τα πιο πρόσφατα

Νέα & Δελτία Τύπου

Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου.

14 Μάρτιος 2014

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 18-03-2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 19.00για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

 

α'

Προηγούνται..

 

 

1]

Ανακοινώσεις Δημάρχου.

2]

Ενημέρωση - Επίκαιρες ερωτήσεις Δημοτικών Συμβούλων.

3]

Θέματα κατεπείγοντα κατά το άρθρο: 88 παρ.3 του Ν.3852/2011

 

β'

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης.

 

 

Α/Α ΘΕΜΑΤΟΣ

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης.

 

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΘΕΜΑΤΩΝ:

ΚΑΡΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ)

ΘΕΜΑ 1ον

Ορισμός εκπροσώπου Δήμου Κόνιτσας για την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης με τίτλο: Τεχνική υποστήριξη για την ωρίμανση του έργου «Εκσυγχρονισμός και επέκταση εγκαταστάσεων Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας» με κωδικό MIS 465412 στο Επιχειρησιακό πρόγραμμα “Μακεδονία- Θράκη”.

ΘΕΜΑ 2ον

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση προμήθειας γλυκών – αναψυκτικών για τις εορταστικές εκδηλώσεις της Εθνικής επετείου 25ης Μαρτίου. Ψήφιση πίστωσης.

ΘΕΜΑ 3ον

Αποδοχή επιχορήγησης ποσού 15.612,67 ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών, για την υλοποίηση προγράμματος «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» και απόδοση του ποσού αυτού στην Κοινωφελή Επιχείρηση. Ψήφιση πίστωσης.

ΘΕΜΑ 4ον

Ορθή Επανάληψη της αρ. 166/2013 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κόνιτσας όσον αφορά τον αριθμό του αγροτεμαχίου.

ΘΕΜΑ 5ον

Έγκριση διαγραφής από βεβαιωτικό κατάλογο ποσού στο όνομα του Παπαχαρίση Νικολάου του Γεωργίου.

ΘΕΜΑ 6ον

Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήσεως του κ. Καλλιακμάνη Δημητρίου του Παναγιώτη για παροχή ύδρευσης.

ΘΕΜΑ 7ον

Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήσεως του κ. Παπαχαρίση Μιχαήλ του Παντελή, περί παραχώρησης χρήσης κτηνοτροφικού στεγάστρου στη θέση «Κυρίτση» στην Τ.Κ Μαζίου, για καθιέρωση ως έδρας της κτηνοτροφικής του εκμετάλλευσης και ηλεκτροδότησης αυτής.

ΘΕΜΑ 8ον

Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήσεως του κ. Παπαχαρίση Φωτίου του Παντελή, περί παραχώρησης χρήσης κτηνοτροφικού στεγάστρου στη θέση «Κυρίτση» στην Τ.Κ Μαζίου, για καθιέρωση ως έδρας της κτηνοτροφικής του εκμετάλλευσης και ηλεκτροδότησης αυτής.

ΘΕΜΑ 9ον

Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήσεως του κ. Διαμάντη Παύλου

του Ευαγγέλου, περί εκμίσθωσης χωραφιού στην περιοχή «Αμπέλια»

με αριθμό τεμαχίου -548-

ΘΕΜΑ 10ον

Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήσεως του Κυνηγετικού Συλλόγου Κόνιτσας

ΘΕΜΑ 11ον

Αποδοχή επιχορήγησης ποσού 23.000,00€ από την Περιφέρεια Ηπείρου (ΣΑΕΠ 030) για τις ανάγκες κατασκευής του έργου «Κατασκευή χαγιατιού Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αγίας Παρασκευής Κόνιτσας», συμπλήρωση τεχνικού προγράμματος, αναμόρφωση προϋπολογισμού.

ΘΕΜΑ 12ον

Κατανομή πίστωσης για την αντιμετώπιση της δαπάνης εκτέλεσης του έργου «Αποκατάσταση δημοτικής οδού στην Τ.Κ. Λαγκάδας»

ΘΕΜΑ 13ον

Ορισμός μελών για τη συγκρότηση επιτροπής παραλαβής έργων και προμηθειών για το έτος 2014.

ΘΕΜΑ 14ον

Ορισμός ορκωτών λογιστών για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων οικονομικού έτους 2013 (ισολογισμός, απολογισμός, αποτελέσματα χρήσης)

ΘΕΜΑ 15ον

Αναμόρφωση 2ηπροϋπολογισμού εσόδων – εξόδων Δήμου Κόνιτσας οικονομικού έτους 2014.

ΘΕΜΑ 16ον

Έγκριση έκθεσης εσόδων- εξόδων Δ’ Τριμήνου για τον έλεγχο υλοποίησης του προϋπολογισμού έτους 2013 Δήμου Κόνιτσας.

 

 

 

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΘΕΜΑΤΩΝ:

ΡΑΠΑΚΟΥΣΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ)

 

ΘΕΜΑ 17ον

Έγκριση υψομετρικής μελέτης που αφορά το Οικοδομικό Τετράγωνο (Ο.Τ. Γ105) για το οποίο έχει κυρωθεί μεμονωμένη πράξη εφαρμογής

ΘΕΜΑ 18ον

Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου «Μουσείο οίνου και αμπέλου της Ηπείρου», με ανάδοχο τον Ε.Δ.Ε κ. Ντούλια Χαράλαμπο.

ΘΕΜΑ 19ον

Έγκριση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης των εργασιών του έργου με τίτλο «Αξιοποίηση Εθνικού Δρυμού Αώου» αναδόχου Ε.Δ.Ε. Καφετζή Δημητρίου.

ΘΕΜΑ 20ον

Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου « Συντήρηση – Επισκευή Δημοτικών Οδών και Ανάπλαση Κοινοχρήστων χώρων των Τ.Δ. Νικάνωρα- Εξοχής- Πύργου – Αγίας Βαρβάρας- Αμαράντου», με ανάδοχο τον Ε.Δ.Ε. Ντάφλη Γεώργιο.

ΘΕΜΑ 21ον

Έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του Έργου «Μουσείο οίνου και Αμπέλου της Ηπείρου», με ανάδοχο τον Ντούλια Χαράλαμπο.

ΘΕΜΑ 22ον

Έγκριση 1ου (Μειοδοτικού) Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του Έργου «Αποπεράτωση κτιρίου πολλαπλών χρήσεων στο Τ.Δ. Καλλιθέας» με ανάδοχο τον Ζιάκκα Γεώργιο.