Κρέατα/Τυριά

Κρέατα/Τυριά

Στα ορεινά, τα εκλεκτά τυριά όπως το κεφαλοτύρι και η φέτα ξεχωρίζουν, ενώ  το μανούρι και η «ούρδα» αποτελεί πραγματικά κάτι το ξεχωριστό. Κρέας στη γάστρα, ψητό στη σούβλα και προβατίνα στα κάρβουνα με τη συνοδεία ντόπιου τσίπουρου και κρασιού, περιμένουν να τα απολαύσετε στα μικρά μαγαζάκια της περιοχής .Αξίζει επίσης να δοκιμάσει κανείς την ψητή πέστροφα, ενώ για τους απαιτητικούς υπάρχει μια ποικιλία μαγειρευτών φαγητών.