Τα Φρατέλια

Σε υψόμετρο 1000 μέτρων και σε απόσταση αναπνοής από το Εθνικό χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας, στο χωριό Δίστρατο, βρίσκονται και είναι στη διάθεσή σας τα σύγχρονα ενοικιαζόμενα δωμάτια “Τα Φρατέλια”.

Είτε κάποιος θέλει να τα προσεγγίσει από την Βασιλίτσα είτε από την Κόνιτσα είτε από τα Ζαγόρια, θα απολαύσει μια θαυμάσια διαδρομή με συνεχείς εναλλαγές τοπίων μέσα σε δάση με πολλά και καθαρά νερά.

Με σημείο εκκίνησης το Δίστρατο και τα “Τα Φρατέλια” μπορεί κάποιος να επισκεφθεί και να απολαύσει το Ε.Χ.Κ. Βασιλίτσας, την κορυφή του Σμόλικα, την περίφημη Δρακολίμνη, να κάνει διαδρομές στο ευρωπαϊκό μονοπάτι Ε6, να επισκεφθεί τα γύρω χωριά (Σαμαρίνα, Κόνιτσα, Ζαγόρια κ.λ.π.)

Για κάθε εποχή, για κάθε είδους απόδραση προς τέρψιν ψυχής οφθαλμών και σώματος επισκεφθείτε μας.

Διαθέτουμε 4 τρίκλινα δωμάτια, 3 δίκλινα δωμάτια και 2 σοφίτες.

Όλα έχουν αυτόνομη θέρμανση, ψυγείο, τηλεόραση και απέραντη θέα. Αν πάλι κάποιος επιζητεί τη θαλπωρή αναμμένου τζακιού, στα “Φρατέλια” μπορεί να την απολαύσει. Στο σαλόνι του λειτουργεί χώρος πρωινού (τραχανάς, πίττες, βούτυρο, μέλι, αυγό) για ένα καλό ξεκίνημα καθώς και μπαρ για ποτό, για μια καλή προετοιμασία ενός βραδινού ύπνου.

Όλα αυτά σας τα προσφέρουμε μαζί με τη ζεστασιά μας, την καθαριότητα και το άνετο περιβάλλον.

Για τον υπόλοιπο χρόνο σας στο Δίστρατο μπορείτε να φάτε, να απολαύσετε τσίπουρο και κόκκινο κρασί στις γραφικές ταβέρνες του χωριού, να περιδιαβείτε τα πλακόστρωτα, να επισκεφθείτε τη νεροτριβή, το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία.

Αν πάλι δεν σας “κολλάει ύπνος ” πιείτε, χορέψτε και διασκεδάστε στα μπαρ του χωριού.

Ελάτε στο Δίστρατο, μείνετε στα “Φρατέλια”, περάστε όμορφα. 

Φωτογραφίες

Τα Φρατέλια
Τα Φρατέλια
Τα Φρατέλια
Τα Φρατέλια
Τα Φρατέλια

Δείτε το στο χάρτη