Τα πιο πρόσφατα

Νέα & Δελτία Τύπου

Ευχαριστήριο μήνυμα

26 Μάρτιος 2015

Η εθελοντική αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και κοινωνικής ευαισθησίας. Είναι χειρονομία καλής θέλησης, φροντίδας και συνεισφοράς στον πάσχοντα άνθρωπο. Είναι προσφορά που σώζει ζωές.

Την  Τρίτη 17 Μαρτίου 2015  ο Δήμος μας διοργάνωσε εθελοντική αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας Κόνιτσας με σκοπό την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας « Χρυσούλα Χαλούλου».

  Η προσέλευση των εθελοντών Αιμοδοτών ήταν μεγάλη, με αποτέλεσμα τη συγκέντρωση 30 φιαλών αίματος. Στόχος του Δήμου Κόνιτσας είναι να αυξηθούν τα αποθέματα της Τράπεζας Αίματος, ώστε να είναι δυνατή η παροχή βοήθειας στους πάσχοντες συνανθρώπους μας.

  Ευχαριστούμε θερμά όλους τους δημότες που είχαν την ευγενή καλοσύνη να ανταποκριθούν με προθυμία στην εθελοντική αιμοδοσία μας.

  Επίσης ευχαριστούμε τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Κόνιτσας, για την παραχώρηση των χώρων του Κέντρου Υγείας  προκειμένου να γίνει η αιμοδοσία, καθώς και το προσωπικό της κινητής μονάδας αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων «Γ.Χατζηκώστα», που με τόση προθυμία και άψογο επαγγελματισμό πραγματοποίησαν την αιμοδοσία.

 

«ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΥΓΙΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΕΚΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ.»

 

                                                 

                                                 Ο Δήμαρχος Κόνιτσας

                                              Ανδρέας  Ζ. Παπασπύρου