Τα πιο πρόσφατα

Νέα & Δελτία Τύπου

Στην Κόνιτσα Φινλανδοί δημοσιογράφοι και φωτογράφοι

19 Φεβρουάριος 2015

Στα πλαίσια προβολής του Δήμου μας σε Πανευρωπαϊκό Επίπεδο, μετά την επίσκεψη στην περιοχή μας Γερμανών Εμπειρογνωμόνων για εναλλακτικό τουρισμό (ποδηλασία, πεζοπορία, περιηγήσεις με αυτοκινούμενα τροχόσπιτα), την ερχόμενη εβδομάδα  θα φτάσει στον τόπο μας ομάδα Δημοσιογράφων και φωτογράφων από την Φινλανδία, που δημοσιεύουν άρθρα σε μεγάλα και έγκριτα περιοδικά στον κλάδο του τουρισμού αλλά και σε businessmagazines. Ακόμη στην ομάδα μετέχει και δημοσιογράφος της Φινλανδικής τηλεόρασης MTV.

Το διήμερο που θα βρεθούν στο Δήμο μας  θα επισκεφτούν πολλά  μέρη  τόσο στην πόλη της Κόνιτσας όσο και σε ολόκληρο το Δήμο, φτάνοντας ως τη Βασιλίτσα, τα Μαστοροχώρια, τη Χαράδρα του Βίκου, του Αώου και τη Μονή Στομίου καθώς και ως το Μπουραζάνι  και τη Μονή  Μολυβδοσκεπάστου.

Αργότερα  θα  μας  στείλουν  τα links  με οτιδήποτε θα δημοσιεύσουν και έτσι μέσω της Ιστοσελίδας του Δήμου μας  θα μπορεί ο κάθε πολίτης να ενημερωθεί για τις εντυπώσεις και την εικόνα που αποκόμισαν  από την περιοχή μας οι Φινλανδοί Δημοσιογράφοι.

 Θα επανέλθουμε  με νέο  Δελτίο Τύπου  μετά την επίσκεψη.

 

                                                                        Ο  Δήμαρχος   Κόνιτσας

                                                                      Ανδρέας   Ζ.  Παπασπύρου