Τα πιο πρόσφατα

Νέα & Δελτία Τύπου

Συγχαρητήρια επιστολή Δημάρχου Κόνιτσας για τους επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

01 Σεπτέμβριος 2015

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των εισαγωγικών εξετάσεων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, θα ήθελα να συγχαρώ από καρδιάς, όλους τους μαθητές και μαθήτριες του Δήμου μας για την επιτυχία στις εισαγωγικές εξετάσεις στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

Οι φιλότιμες προσπάθειες παρά τις αντίξοες συνθήκες, απέδωσαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Είμαι βέβαιος ότι οι προσπάθειες αυτές θα συνεχιστούν ώστε μετά από λίγα χρόνια να χαρούμε τους νέους μας, ως επιστήμονες, να προσφέρουν τα αναμενόμενα στην κοινωνία.

Επίσης εκφράζω τα συγχαρητήριά μου στους καθηγητές και στους γονείς που κι εκείνοι, ο καθένας από την πλευρά του, συνέβαλαν καθοριστικά στην επίτευξη της επιτυχίας.

Όσοι από στους απόφοιτους δεν είδαν το όνομά τους στους καταλόγους εισαγωγής, δεν πρέπει να απογοητευτούν. Η επιτυχία σε μια Πανεπιστημιακή Σχολή δεν είναι μονόδρομος. Πέρα από τη δυνατότητα επανάληψης της προσπάθειας υπάρχουν και άλλες επιλογές και ευκαιρίες. Ωστόσο, όπου και να βρεθεί ο καθένας, εύχομαι ολόψυχα καλή σταδιοδρομία με δύναμη, όρεξη, πείσμα και αισιοδοξία για επιτυχία.

 

 

Ο Δήμαρχος

Ανδρέας  Παπασπύρου